Kategorier
Stockholm

Krumeluriga fönster

Äntligen måndag! Kanske är det till och med den nittonde februari, man kan aldrig så nog veta när det kommer till lokal tid.

Har problem med musen, får dra den fem sex gånger för att få markören att flytta sig tre millimeter. Omstart löste inget, inte laddning heller. Det har hänt förr och jag har kommit på en lösning men den är glömd. Till sist kliade jag den på magen och då var allt okej igen.

Förbaskat märkvärdig fönster, dessa! Särskilt det undre fönstret är ju makalös slumpmässig konst.

I går kväll tänkte jag att jag skulle skriva ut en bild i A2 som jag redan har i A3. En nju jårkare i svartvitt. Men det var knepigt att hitta den. Kollade i New York City-mappens över tusen bilder utan resultat. Började sen kolla i stormappen ”alla bilder” med över 100 000 bilder. Hittade ett gäng två år gamla bilder på vägen som jag lite hafsigt etiketterade och ibland namnade. Efter ett par timmar dök så bilden upp, etiketterad med New York City och borde därför ha hittats när jag sökte genom den mappen. Skrivaren konstrade på sitt vanliga sätt men när jag testade en gång till så funkade det.

I kväll är det live-fotboll, Djurgården – Skövde, på Tele2 och jag sammanstrålar med mina fotbollspolare innan.