Kategorier
Stockholm

En sväng efter käk

Bara kråkor utan spill. Fjolårets bo hål är enda spåret efter spillkråkan. Ett par gräsänder har hittat lite fritt vatten vid strandkanten och en nötväcka gör sig hörd från träskets sumpskog. I media läser man om de första tranorna vid Hornborgasjön och nån bild visar ett par storkar på ett hustak. Det kan bli en vår, trots allt.

På Coop har brödet flyttat igen och en äldre dam frågar bagaren om det är den slutgiltiga placeringen, vilket han tror att det är. Vis av skadan från i går då jag just inte hade så mycket käk hemma och fick sleva i mig en tallrik gröt på kvällen, köper jag i dag diverse konserver att ha nästa gång det kniper. Plus käk för de närmaste tre-fyra dagarna.

Vid snabbkassan hjälper jag en (ännu) äldre man att blippa sitt kort. Enkelt, han behöver bara vända på det och blippa med rätt ände.

Solen letar sig in i p-garaget och det blir kuliga speglingar i de parkerade bilarna.

Som ni vet gillar jag det slumpvisa, oavsiktliga abstrakta,

2 svar på ”En sväng efter käk”

tänk sån skillnad på kråka och spill och så finns nötskrika och tranorna vid Hornborgarsjön, har kommit, hörde jag om

Stängt för kommentering.