Kategorier
Stockholm

Le mur

Varför gör man en sån här bild?

Parkerar mig i soffan och läser en intressant artikel i Aftonbladet om bengaler. Alltid nyttigt med motargument.

Fick med mig en gratisbok från Zinefesten i går, innehållande intervjuer med 17 fanzineskapare. Något jag inte har en susning om eller ägnat en tanke, även om jag ungefär vet vad ett fanzine. Den första intervjun berättar om samlande av till exempel smala filmer eller serietidningar. Kände igen mig när jag läser hur en samlare av ett udda magasin plötsligt kom över flera hundra nummer och då förlorade intresset. Jag samlade som ung på tändsticksetiketter och hittade de flesta på gatan eller i diken. Sen var det en som skickade en hel låda och då dog intresset direkt. 

Min dator börjar jävlas på allvar. Allvarligt! Det är en 2021:a och borde ju hålla ett tag till. Problemet är att den är ”full”. Fattar inte vad d3t är som är fullt. Uppdaterar till färskaste versionen av Sonoma. Frågan är om jag behöver köpa en ny för att rädda bildbiblioteket och annat. Min säkerhetskopiering funkar inte.

2 svar på ”Le mur”

Stängt för kommentering.