Kategorier
Stockholm

Lördag

För att vara en vilodag var gårdagen rätt intensiv. La morgontimmarna på att fixa ett bildspel för Sthlms fotoklubb. Vet inte om de får vad de vill ha, de får ju annars kolla mina bilder och specificera om de vill att jag ska snacka om något speciellt ämnesområde. Det svåra är annars att tidsberäkna det hela. Första gången jag körde en bildvisning trodde jag att jag kört en timme när det visade sig vara det dubbla.

Tog drygt 6000 steg i samband med besöket på Galleri Sandelin. Inte kattpiss en vilodag.

Vattnade blommorna, betalade två räkningar. Och till sist och äntligen beställde jag så en bunt ramar. Fick ett mejl från BGA som gav en rabattkod på 11%, bara att slå till.

2 svar på ”Lördag”

Gick också 6000 steg och fick träningsvärk. Det har inte gått att gå på hala vägbanor, tycker jag.

Stängt för kommentering.