Kategorier
Stockholm

Rutten

Aktivitetsdag och den tänkta rutten går från Slussen till Konstakademien och bokmässan där. Mot Hantverkargatan och Galleri Helle Knudsen, det är nån vernissage. Över Västerbron till Galleri Korn vid Hornstull och ännu en vernissage. Seriemagasinet på St Paulsgatan vid Mariatorget har besök av ordvitsaren Gussy. Om Picture this är öppet tittar jag in där. Galleri Fotografi och Galleri Sandelin kanske får varsin påhälsning igen.

Soffläge och tevefotboll när jag kommer hem.

Om jag kunde begripa var min adapter och min dongel tagit vägen. Jag minns starkt att jag la båda i översta lådan i min skrivbordshurts men där finns de inte. Förunderligt och alldeles för underligt.

Försöker signa upp för att få notationer om Konstakademins aktiviteter men får svaret

Det finns ett eller flera fel Recipient ”” has too many recent signup requests

Sånt är ju skoj när det är första gången jag försöker.

2 svar på ”Rutten”

Lycka till med visningen. Jag får visst notiser från Konstakademin. Var där och de tog fram material och bilder på min mormors bror som gick där.

Det går säkert bra med visningen. Vet ju inte vad de vill se, det är ju en fotoklubb med fotografer som är mer erfarna än vad jag är. För de flesta funkar det säkert att få notiser från Konstakademin, men det hjälper ju inte mig.

Stängt för kommentering.