Kategorier
Stockholm

En sväng ner till Konsum

Min hyresvärd vill in i min lägenhet och byta fönsterbågar och sätta in energiglas. Det gav mig energi att börja röja upp lite. Fast där ljög jag. Ägnade dagen åt städning men det är ett sisyfosarbete. Ny balkongdörr med persienner färdigmonterade ska jag få också. Trots att jag redan har en balkongdörr med perienner.

Därför blir det ingen stadstur i dag. Blott en promenad ner till Konsum. Solen inbjöd till lek med skuggor och reflektioner.

I morgon får vi se.

4 svar på ”En sväng ner till Konsum”

Ettan är för bra!
Det tror jag förresten en butiskskedja hette en gång i tiden, apropå Konsum. Tror det var Kooperationens svar på 7:e eleven (som då inte kommit till Sverige än).
/tim

ICA Ettan finns fortfarande i Gideonsberg och Västerås, konstaterat efter en snabbgoogling. Alltid lär man sig ngt nytt. Och att lära nytt är kul. I dag blev det som sagt bara en tur till Konsum. Om man då inte räknar de sex vändorna till grovsoprummet som krävdes för att förpassa soffan till de sälla. Man tackar för titt och kommentar.

Stängt för kommentering.