Kategorier
Stockholm

Äntligen måndag!

…fast det gäller inte den ljusa delen av dagen.  Slutar redan kl 15.30 efter att ha vikarierat för min samverkanlärare som tagit ledigt denna vecka. Innebärande nästan non stop med vårt gäng ystra förstagluttare från kl 8 till kl 14.30.

Får lite impressionistvibbar av denna, eller är det Parkinsons?

Åker in till Hötorget och beställer en bäddsoffa. Leverans i slutet av januari. Perfekt! Gatufotograferar mig tillbaka mot Slussen på ISO 5000-6400. Blurrigt och bra.

”Slussenyoungsters”

Väl hemma igen ser jag att B+W Photography har kommit och jag ögnar genom den lite snabbt.  Spar den mer noggranna läsningen till senare.

6 svar på ”Äntligen måndag!”

Billy Cobham på Fasching – han kan rekommenderas. Lyssnade på honom i Moskva för ett par år sedan. 2an gillar jag mycket, 1an blir lite väl mörk för mitt sinne just nu. Inte för att jag är mörk i sinnet, snarare tvärt om. Ska klicka mig vidare i din blogg, DEN ska ju inte bli lidande över att jag har noll och ingen inspiration över till GF poolen för närvarande 😉 /Malin

Lyssnade på Billy Cobham redan för en massa år sedan. Köpte hans Spectrum runt 1970 tror jag. Har ju bloggat flitigt nu i november så du har lite att stå i om du ska kolla allt. Men kul att du orkar ta dig tid. Vem behöver GF? 🙂

Jag har faktiskt inte många att ta igen, även om jag varit slapp med att lämna hälsningar. Bättring! Du kan verkligen din musik du, det är kul! Nu är det dags att hänga tvätt och krypa i säng. Nackdelen med att bo i hus när snö utlovas är mogon skottningen…

Vi får se hur mycket snö det blir. James Blood Ulmer på Jazz&Bluesfestivalen på Skeppsholmen var en höjdare. Han hade med sig en kvinnlig elviolinist och det lät nästan som Jimi Hendrix. Skulle vilja ha det på cd men har inte hittat det, om det öht finns. Som sagt, läggdags.

Stängt för kommentering.