Kategorier
Stockholm

Skit vara nödig hund

Kall och härlig vinterdag och jag tror minsann att vi fick se lite sol strax efter lunch. Tar en eftermiddagstur på skidor tillsammans med två elever i den intilliggande parken. Lite nyper det i kinderna, men det är uppfriskande.

Ville ha med lite julstämning”

Det gör mig villig och redo för en söderpromenad. Går av vid Skanstull och tar mig bort mot Nytorget. Siktar på Galleri Pang Pang men går bom. De har stängt. Fortsätter Renstiernas mot Slussen och tar vänster in på Tjärhovs.

”Bordsblänk/reflektion”

Det slår mig när jag ser en ung matte med en pyttevoffsing komma ut ur en port. Vad jobbigt det måste vara att vara hund på vintern! Känna att, fan fan fan, jag börjar bli bajsnödig och det är -13° ute. Att behöva gå ut och bajsa! Vicket hundliv!

”Inge kul å va hund näre e kallt!”

Petar in färgbilderna i morgon. Ha re!