Kategorier
Stockholm

Kvällsgatufoto i färg

I dag känner jag inte att jag har så mycket jag vill säga. Lägger upp ett par färgbilder från i går bara.

Rätt skönt ljus i dem tycker jag.

Vi hörs. Om jag inte tar ett tidigt jullov.

4 svar på ”Kvällsgatufoto i färg”

En bild säger mer än tusen ord vet du väl, Matti? Du behöver med andra ord (!) inte alltid känna för att säga något. Men när det är sagt (!) – jag läser mer än gärna dina texter, som mer ofta än sällan är en blandning av fakta, fiktion, underfundigheter och personlig touch, så missförstå mig rätt. Lite tidigt att ta tidigt jullov alltså!
Ha’re
/tim

Färgen kompenserar väl för ordtorkan 😉 Gillar gårdagens sv/v samling också. Ha en bra kväll hälsar Malin

Tack, Tim. Vi får se hur det blir med det tidiga jullovet. Nu har jag varit i farten med bloggandet nästan varje dag i november så det vore nog läge för ett brejk för eftertanke och studier.

Stängt för kommentering.