Kategorier
Stockholm

The Promise

Har just kollat The Promise, dokumentärfilm om tillkomsten av Darkness on the edge of town (Bruce Springsteen). Blev rätt tagen. Förutom den solklara beröringspunkten med Patti Smith, Bruce Springsteen skrev ju hennes enda hit Because the Night, så var det mycket i Bruce´s skaparprocess och allt kring det som fick mig att tänka på Patti Smith´s Just Kids som handlar om hennes och Robert Mapplethorpes mödosamma och kompromisslösa kamp för det de trodde på.

Till detta inlägg väljer jag en oskarp och brusig bild från Slussen. Den passar bäst på något sätt.

Tittar som hastigast in på FS och la undan en hel del bilder i ”kommentera senare”-bagen. Finns lite kul där. Återkommer.

4 svar på ”The Promise”

Hmmm, varför missade jag Bruce Springsteen? Han har ju något speciellt han… Hade verkligen velat se den dokumentären.. /Mirja

Tack Matti, det ska jag. Har inte vant mig än vid att man kan se gamla saker på nätet. Ha det /Mirja

Stängt för kommentering.