Kategorier
Stockholm

iPhonerier

Hade lite fredagsmys. I mitt fall betyder det att jag sitter vid min iMac och har iTunes på samtidigt som jag kollar än här och än där. Tar några pilsner också: Maredsous och St Eriks IPA. Kikade på mina kameraappar och hittade denna bild som jag inte sparat. Tycker om den.

Har en app som som heter Diptyk och jag testade att sätta ihop två bilder till en – ja ni vet, och resultatet ser ni här. Inte så illa pinkat det heller. Fast jag vet inte om det här är tanken med diptyker? Kanske början till en ”Muybridge”?

Skrev det här i går kväll, publicerar det i dag lördag. Innan jag åker in och försöker få till lite gatufoto.

2 svar på ”iPhonerier”

Iphoneography verkar vara det nya svarta, Matti. För min del är det just nu påtvingat pga kameraservice, men det är rätt kul. Första bilden är bra.

Jimmy
(skrivet på iphone, förstås 🙂

Stängt för kommentering.