Kategorier
Stockholm

Lejon finns inte på vintern!

Så är den slut även denna vecka. En tämligen trevlig vecka med trevliga elever. De är jobbigt många men det finns många guldkorn att vaska fram. I går var det till exempel musikfrågesport. En fråga gällde att höra vilka djurläten som spelades upp på cd-spelaren. Jag satt bland barnen och fotade och hörde hur de diskuterade.  – Lejon, föreslog en. – Nä, inte lejon. Dom finns inte på vintern!

Vid köttdisken på Konsum senare samma dag: – Pappa, vad finns det mer för djur som dom har dödat? Älskar sån´t, tycker det är så härligt!

Helgen borde alltså gå till röjning och städning inför fönsterbytet på tisdag. Känner jag mig själv rätt spar jag det mesta till måndag kväll. Det bör med andra ord bli lite gatufoto i helgen.

Funderar lite på vårens ekonomi. Vilka kända utgifter har jag? Med tanke på en eventuell Manchesterresa. SL-kort och ett nytt gäng kontaktlinser är väl vad jag kommer på. Och resa kan det ju bli ändå, utan det är längden på vistelsen det handlar om.

4 svar på ”Lejon finns inte på vintern!”

Trist med soffan hörru! Barn ÄR fantastiska. När vi väntade på ett tidigt morgonflyg till Oslo häromveckan började mina två kivas, jag som inte fått i mig nog med koffein ännu tappade tålamodet och sa åt dem att lugna ner sig (eller något i den stilen). Maira tittar på mig och säger högt och tydligt Tomten ser inte mig här. Damen bredvid hade svårt att dölja leendet och axlarna började hoppa på henne när jag snabbt svarade att det Tomten missar ska jag minsann skriva ner i ett brev till honom. Maira satt som ett ljus i hela två minuter. Det är en väldans mix med foton du slänger ut både här och på FS, jag får inte helt grepp om dem ännu. /Malin

Min blandning: ibland får jag häftiga återfall och plåtar sån´t jag trodde jag slutat fota, ibland hittar jag nå´t kul i arkivet och då blir det ju ett steg tillbaka, åtminstone tidsmässigt. Kul när någon tycker att jag har en egen stil, men egentligen är sån´t kanske mer begränsande. Vart jag är på väg vet jag inte, både hit och dit antar jag. Det jag VILL åstadkomma är förbannat svårt och kräver en massa tid alternativt tur. Nu har jag iaf så många bilder att jag kan få ihop små serier som passar ihop. Alltid något.

Stängt för kommentering.