Kategorier
Stockholm

Gråväder till sist, härligt!

Vaknar till solsken och tänker: gatufoto! Men får samtidigt ett styng av dåligt samvete. Behöver verkligen ta i tu med röjningen inför fönsterbytet på tisdag. Det är massor att göra. Därför känns det bra att det mulnar på allteftersom. Suget att gå ut och fota minskar i samma takt.

Small songs för duvor och resenärer

Går och småplockar här och där innan jag börjar på allvar i vardagsrummet. En taklampa vilar på golvet. Fin men funkar inte hos mig, är ingen elektriker men det är en så´n där som man kan tända antingen en eller alla tre lamporna. Ska lägga ut den på Blocket ett tag, sen får den gå i grovsoporna. Min Epson RX 620 och en kaffeautomat är redan på väg dit. Ett par mattor har gjort sitt. Det jobbiga blir alla rundor ner till grovsopboden.

Häromdagen ville en kollega ha hjälp med tipspromenadfrågor. ”Hur många tänder har en moskit?” föreslog en (47 st). Jag googlade på ”moskit tänder” och fick upp en kul visste du att-sajt.

Spotted

Visste DU att

…isbjörnar är vänsterhänta?

…under en livstid sväljer en människa i genomsnitt åtta spindlar i sömnen?

…att människor dör oftare av åsnor än i flygplansolyckor?

…att en ands ”quack” inte har något eko?

…att jag inte garanterar att något av ovanstående är sant!

Städåröjstatus:

Vardagsrummet – återstår nedplockning/tvätt av gardiner

Arbetsrummet – återstår nedplockning/tvätt av gardiner

Kök och sovrum tar jag i morgon.

Visst är ni intresserade?!

4 svar på ”Gråväder till sist, härligt!”

Det säger väl en del om hur spännande mitt liv är men ja – faktiskt så är jag det 😉 Hurra för gråväder, bra att du fick mycket gjort idag morgondagen ska bli solig enl SMHI. Tjing! /Malin

Måste nog tyvärr ägna även söndagen åt röjningen. När grovjobbet är gjort, dvs se till att fönsternissarna får plats att jobba, är det dags att se till detaljerna och försöka slänga så mkt som möjligt. Och det kommer att slita på både kropp och själ.

Stängt för kommentering.