Kategorier
Stockholm

Städning istället för gatufoto

Satt uppe i går kväll och kollade the Genius of Photography, BBS:s serie. Ett par timmar rann iväg i ett nafs så det måste ha varit bra. Fick the Beatles´ sång A Day in the Life i huvudet: ”Well I just had to laugh, I saw the photograph.” Helt utan anledning.

I dag är det sol men jag har för mycket kvar att göra här hemma. Men ingen lust att göra det. Ingen lust att göra något alls, faktiskt.

Sätter i allafall igång. Turen är kommen till köket. ”Sopsorteringsstationen” är bara ett problem. Sen gäller att flytta köksbordet så jag både kommer in i sovrummet och i kylskåp och skafferi. Röllakansmattan åker, den har varit med länge. Gångmattan i hallen likaså. Får köpa nytt helt enkelt. Skönt ändå att komma åt att svabba av golven.

Kl 17 är det dags för fotboll: Chelsea-Liverpool och jag kommer kanske se mer av The Genius of Photography senare på kvällen.

Tröstar mig med att beställa en bok: London Street Photography 1860-2010.

2 svar på ”Städning istället för gatufoto”

Du har ingen lust att göra det. Ingen lust att göra något alls. Och så gör du det ändå. Det du är bäst på (obs! rimmet!) – foto. Ja, för jag har ju inte sett hur bra du är med barn. Något säger mig att du är det och anser det själv.
Själv fick jag låten ”A Day in the Life of a Fool” i huvudet. Inte utan anledning.
Fantastiskt bra är dom, dagens båda foton, Matti! Helt i min smak. Det är ingen garantistämpel i sig, men du vet vad jag menar!
Jag tänker inte kommentera vare sig fotbollen eller bokköpet.
/tim

Man gör det man måste. Och bilderna var ju redan tagna. Och du har rätt ang barnen 🙂 Men usch vad jag kände mig sliten. Skulle inte heller kunna kommentera fotbollen eftersom jag sov bort det mesta av den.

Stängt för kommentering.