Kategorier
Stockholm

Kramp!

Vad tror ni? Kommer jag klaga på någons slags fotokramp, eller inspirationsdito, eller…?  Nä! Krampen är fysisk. Det var vinteraktivitetsdag och jag tog tio av min unga elever på en en och en halv timmes skidsafari i närområdet. De kämpade på med utmärkt gott humör trots att det stundtals fanns snövallar höga som Dolomiterna att ta sig över. Men de bara kravlade på. Var mest allmänt trött själv under dagen men efter tidningsläsning i hemmasoffan, tvåsitsaren, när jag skulle upp och sätta på teven drog det till i både insida lår och i vad. Smärta! Ålderskrämpor och -krampor.

En arkivbild som får en ny chans. Gillar den fortfarande och har beskurit den hårdare. Ska nog testaden i FFS/GF trots att min typ av gatufoto inte känns så gångbar där.

Avin jag fick i går gäller som jag trodde ”London Street Photography” och efter en rask genombläddring verkar det lovande. Några av InPublic-fotograferna har med sina bilder, och de har jag sett i ett par böcker redan. Intressantast är de lite äldre skildringarna av London.

Läser i en bloggkommentar jag fått av Mats att han har skaffat ett stort fotografiskt nätverk genom Facebook. Själv har jag alltid dissat fejan men kanske ska jag omvärdera. Det är ju stort! Å andra sidan har jag inget jättebehov av att synas, eller snarare, jag har inte energi och ork att lägga ner det jobb som krävs för att synas. Jag vill kunna välja var och när jag syns. Och på fejan inbillar jag mig att det är svårt att vara osynlig. Ska kolla med mina kollegor som vet mer och bättre.

4 svar på ”Kramp!”

Det räcker med hennes feja tycker jag, hon har det tungt.
Själv skippar jag fejan, har inget intresse av det.
Med tanke på hur lätt det är att fastna på Fotosidan så är det kanske bäst ur sjävbevarelsedrift också…..
//Claes

Ja det vore ju ett elände om man fick smak på fejan också, och fastnade i dubbelt missbruk. Tror mera på Flickr´s olika grupper i så fall. I kväll lyssnar jag på Djurgår´n-HV, medan jag sitter framför datorn. Eller är jag bara rädd för att få kramp igen?

Skulle känna mig otrygg på Fejan, tror jag. Både vad gäller bilder jag lägger upp och annars. Det blir för offentligt, livet, på ngt sätt. Å andra sidan kanske det går att hålla sig ifrån genom att inte ha en personlig sida utan bara vara med i de grupper man vill (som sen visar sig vara något helt annat, ”död år abortläkare” typ). Jag kanske tar en titt och sen hoppar av. Det värsta vore väl om Fejan, som jag och Claes tar upp, blev början på ännu ett missbruk.

Stängt för kommentering.