Kategorier
Stockholm

Äsch!

Hade stora planer för denna söndag: Moderna Museet/Jeanloup Sieff, Waldemarsudde/GAN och Fotografiska. Men med förkylning i kroppen, ett ömmande svalg och begynnande huvudvärk får det bli ännu en hemmadag. Har en massa vintersport med mina små elever inplanerat för kommande vecka och vill kunna genomföra det. Det går flera tåg.

Conrado et Consortes

Har funderat över Facebook sedan Mats A berättade att han har en street photographysida där. Men – nä! Kanske går jag in och kollar för att ha bättre underlag för mina åsikter. Men innan dess känns det som alldeles för offentligt och att öppna sig för potentiella integritetskränkningar. Och jag meddelar ju här alla väsentligheter kring mitt liv, som nya soffan, hälsotillstånd etc. Allt av värde finns redan tillgängligt.

När ska det sluta regna?

Snart är vi inne i mars och jag ska bestämma mig för om jag ska åka till Manchester i sommar. I dag lutar det åt det. Hur många dagar ekonomin tillåter är nästa fråga. Vill ju ha tid på mig.  Minst en vecka, gärna tio dagar.

Vintersolen grinar mig i ansiktet!

6 svar på ”Äsch!”

Småförkyld igen? Attans otur! Solen värmde idag men det var bitande kallt ute på isen när vinden fick tag och långt angrepp. Hurra för termos flaskor! Är nog lite som dig mht FB, kan inte riktigt bli exalterad över det och vill heller inte ha för många olika platser som ska uppdateras, kollas och svaras på. Det är nog som det är. Den undre bilden hade jag garanterat försökt räta upp vilket gjort att den mist all sin charm och känsla och jag hade sänt den vidare till sopkorgen. Något jag måste försöka bli bättre på. /Malin

Snudd på storförkyld. Kör bafucin, strepsils och alvedon. Men åker och jobbar i morgon ändå. Undre bilden är vad jag kallar en bagatell, upprätad hade den rykt. Rätt av dig där.

Attans vad dina förkylningar duggar tätt. Men du kan väl knappast undgå att dra på dig förkylningar med alla småttingarna i bakhasorna, den ena snorigare än den andra.
Bild två får mig att se framåt och uppåt. Helt klart var det bra val att inte räta upp den.
/Sven

Har inte tänkt på att förkylningarna duggar tätt, kanske blir jag aldrig helt frisk mellan dem? Och visst är det så att snoriga småttingar, och kanske ännu värre. kommunal transport till och från jobbet, gör mig mer utsatt. Brukar hålla bättre än för tillfället men torsdagens långa skidutflykt med ungarna försvagade mig.
Bild två, hade inte ens lagt märke till att den var sned. Rak hade den gått rakt ner i skräpkorgen.

Åh, Inte kul.. Själv gick jag igenom en nära dödenupplevelse för ca 2 veckor sedan, då jag blev magsjuk. Just nu är jag omringad av magsjuka, streptokocker och löss. Killarna är inne på sin andra magsjuka på en månad och jag lever då i en dvala av dödsångest.. Fyyy vad hemskt det är…. Ta det lungt och sköt om dig../Ha det Mirja

Det kan vara skönt att vara hemma en helg också. Orkar jag i morgon är det ett vernissage på Galleri Kontrast. Och Moderna hinner jag ju med vilken helg som helst. I kväll är det bara lätt huvudvärk kvar av förkylningen, få se i morgon.

Stängt för kommentering.