Kategorier
Stockholm

Kyla! Mörker!

Lätt att hålla sig kall en så´n här morgon när kvicksilvret ligger och slöar på – 19. Gläds istället åt att det är ljust om än grått, ute.

Air Force 2

I går offrade jag Champions League och bevistade istället Mosebaskernas sammankomst på Nam Kam. Tre bildvisningar efter mat och dryck: enbildserie från en resa i Peru, en tog upp den så kallade Hästmannens hittills fruktlösa kamp mot stelbenta myndigheter för att få behålla sina ardennerhästar och till sist en serie streetbilder. Hemma sent efter detta.

Lady´s got the Blues

Jag tog vägen dit från Hötorgets tunnelbanestation och Kungsgatan ner och tog ett gäng kvällsbilder.

Vad är inne, vad är ute?

Kommer nog att sakna mörkret allteftersom det blir ljusare och ljusare.

10 svar på ”Kyla! Mörker!”

Ser ingenting av detta på min skärm. Så, vad har hänt med din dator, är den inte plötsligt väldigt utdragen på höjden? 🙂
Skulle kunna vara mitt senaste påhitt, men så är det inte.

Mycket märkligt, men det är bara din blogg som blir så……
Inte Fotosidan eller Fred Miranda, Mudride eller 591 Photography.
Skumt.

Som sagt – nån har hängt tyngder i bilderna eller trycker på från långsidorna!
Det är visst inte enbart din blå lady som borde fundera på att byta medicin.
/tim

Tack för i onsdags, Matti. MFS-mötena kommer att bli riktigt bra om vi fortsätter att få så många deltagare och en sån spridning på bildspelen. Vajjert.

/Jimmy
(Bilderna ser bra ut för mig (framförallt Air Force 2 :). Testat i Safari och Firefox. )

Tack själv, Jimmy. Jag hade störst behållning av dina bilder, även om Peru och Hästmannen var bra bildserier. Men street är ändå street, and that´s what I´m doin´.
Intressant att höra att du kunde se bilderna korrekt. Tror att jag hann testa att i redigeringsmode växla mellan html och visuell och tillbaka och sen uppdatera. Om nu det lilla kunde fixa nå´t. Få se om Claes och/eller Tim återkommer.

Ja, vad är hästar och indianer mot blurror och svärta? Det är iofs svårt att veta om bilderna jag tycker ser korrekta ut ser ut som du vill. Ligger någon av dessa på FS så jag kan jämföra?

/Jimmy
Ps. Standardkommentaren när någon klagar på ens bilder på fotosidan är ju ”Det ser bra ut på min kalibrerade skärm!” Det märks att du hänger på FS 😉

Stängt för kommentering.