Kategorier
Stockholm

Utfästelse

Petar in ett inlägg till denna dag. Mest för att jag har dåligt samvete för en dåligt utnyttjad dag. I och för sig har jag kollat de sista episoderna i Genius of Photography, om bland andra Sally Manns, Andreas Gurskys och Jeff Walls fotograferande. I övrigt har jag mest slöat.

I den här bilden gillar jag mönstret i taket ovanför kvinnan. Att stolpen växer upp ur kvinnans huvud bekymrar mig inte nämnvärt.

I morgon vill jag åka in till stan. Kolla Moderna Muséet, Waldemarsudde och Galleri Kontrast, kanske Fotografiska. Det senare beror på i vilken ordning jag tar dem.

Här är det siluetten av staden, och trädets grenar, som jag föll för

Och så vill jag ta lite färska bilder som omväxling.

Hoppas alla nu ser bilderna korrekt och inte absurt förlängda. Testade att ominstalllera senaste versionen av WordPress.