Kategorier
Stockholm

Vernissage, kilo för kilo

Lite trött och seg efter gårdagskvällen men det går ändå att ta sig samman och komma iväg. Begränsar färdplanen till ett par söderstopp. Lite väl kyligt i vinden för längre eskapader.

Matchande krukor

Populär solbänk på Hornsgatan

Första stoppet är vernissaget på Galleri Kontrast: Tomasz Gudzowatys fina utställning ”Sports features”. Ser Magnus F och på väg ut möter jag även Malin J. Hon har ett fotografi till försäljning nere i galleriets källare. Har ni 3 lakan över, slå till!

Vardagsbild, om än tagen på en lördag

Ständigt dessa speglingar

Fortsätter Hornsgatan västerut och letar upp Fotoantikvariatet. ”Spartacus” heter utställningen, Julian Birbrajer heter fotografen. Jahaja! Sex bilder föreställande skivstångsvikter. Spartacus 1kg, Spartacus 2,5kg och så vidare.

Tycker om skuggkrysset.

Kanske något för Dödens grupp?

Tar mig tillbaka till Slussen och känner mig ännu ett snäpp segare, hur nu det är möjligt. Spanar efter schyssta motiv medan jag väntar på bussen, men icke. Hem till soffan!

Dagens bilder? Ja ni ser själva. Inte mycket att hänga i julgranen, eller i galleriet.

2 svar på ”Vernissage, kilo för kilo”

God morgon! Det var kul att råkas igår, jag lekte med tanken på att fråga om vi inte kunde gå tillsammans men så fegade jag ur. Hade ju lill-prinsessan i släptåg och med henne vet man aldrig hur dagen blir men igår var vingarna vita och hon var lite stolt över egentid med mamma. De svarta vingarna har förärats sonen idag, inte en höjdare för jag blev riktigt kall i fredags närjag var ute med Mirja och jag hostar och hackar och känner mig som något katten släpat in. Kommer du med ut med MFS gänget nästa söndag förresten? Eller mötas med Jimmy D och gänget på KB om lördagen? Jag har en barnfri helg som jag tänkt fylla med foto och socialt umgänge. Jag önskar dig en bra söndag! /Malin

Ja det var en lördag då jag träffade många fotografer. Magnus F var ju på GK när du kom dit och utanför Johan Rheborgs utställning var ju de pigga ungtupparna. Men jag var som sagt rätt trött så det blev ingen längre promenad. I dag blir det en sväng in igen.
MFS-gängets planer vet jag inget om men att några hänger på KB känner jag till. Brukar vara en slö startare.
Ha en trevlig söndag själv.

Stängt för kommentering.