Kategorier
Stockholm

Jag hade en plan

Sitter och är smått stolt över mig själv. I går kväll satte jag upp planer för denna eftermiddag – och jag följde dem. Trots att jag var trött efter dagens jobb.

Gillar allt blänk i bilden

Ni som följer mig vet att jag gärna sätter upp små delmål, etappmål, för mina promenader. Etappmål ett var Ellens för att kika på fotografierna de hängt på väggarna. Ellensgänget hängde där själva också. Jag morsar på de som hälsar på mig och knallar sen ut mot nästa mål.

Är rätt nöjd med att ha fått skyltar/stolpar att växa i båda tjejernas huvuden

Via Skeppsbron och till Skeppsholmen där jag kollar de där mastersnissarna från Götet som ställer ut sina examensarbeten. Är lite småhungrig och tankar rödtjut och jordnötter. Begriper inte mycket av de fotografier jag skådar men får hem en liten broschyr med ”förklarande” texter. Underbar prosa = mumbo jumbo!

Osämja leder till fjärrsamtal

Sista stationen är Moderna museet. Kollar samlingsutställningen av sköna fotografier och köper en bok i bokhandeln.

I övrigt läser jag i Metro att Katarinahissens existens är hotad. Fattades bara det! Ägarna ska utreda om det går att renovera hisskorgen, alternativt konstruera en helt ny. Annars är Katarinahissens 75-åriga saga all. Det blir bara skit kvar av Slussen. Kom ihåg almarna!

2 svar på ”Jag hade en plan”

Stängt för kommentering.