Kategorier
Stockholm

Löften inför kommande dagar

Fredagar är ingen bra bloggdag, få har tid att bryta myset och klicka in här. Ingen bild i dag därför, men ett par löften för de närmaste dagarna.
I morgon och/eller i övermorgon testar jag nya kameran direkt på gatan. Jag kommer så småningom att redovisa hur jag efter att ha blivit felaktigt avvisad från Gullmarsplans biljetthall av en s k gruppcoach har mejlväxlat med SL och hur det gick när jag konfronterade samme nisse med den information jag fick.
Visst låter det spännande?!

Äh, ni får en bild iallafall…

…den har ju lite fotoanknytning.

4 svar på ”Löften inför kommande dagar”

Klart vi ska ha en bild och en blogg. En dag utan en ”Matti är nästan lika illa som en dag utan kaffe, men bara nästan 😉 Bon weekend! /Malin

Jag som tänkte gå ner i bloggandet, köra typ tisdag, torsdag och söndag. Jag vet ju vad en dag utan kaffe skulle betyda för mig, så jag får väl kämpa på 🙂 Trevlig helg själv!

Stängt för kommentering.