Kategorier
Stockholm

Seglördag

I dag var det trött ljus från start. Min arbetsgivare kräver att vi före sommaren ska klara ett datorprov, hantering av, ordbehandling, internet etc och det satt jag och slet med i morse. PIM kallar de det. Blir apseg av att sitta och läsa på en datorskärm. Och det jag behöver kan jag ju.

P-avgift betald?

Lullar ner till mitt Konsum. Ormingekarnevalen ekar mellan husen men jag håller mig därifrån. Har med mig X100 men har en del kvar att lära beträffande handhavandet. Får ingen bra bild med andra ord.

I kväll glor jag på Champions, final mellan Barcelona och Man Utd. Årets match, på förhand.

2 svar på ”Seglördag”

Och jag somnade framför champions innan första målet ens trillat in… 😉 Inser just att jag glöm kolla slutresultat. Sonen var besviken igår när jag inte kunde säga vilket lag jag höll på, har en känsla av att det var viktigare att kunna säga vilket av lagen som SUGER. För honom suger ManU, Rooney ar ful… Har jag misslyckats som mamma kan jag inte låta bli att undra?! Nå väl, ser fram emot lite alster från nyförvärvet. Själv var jag dum nog att låta ungarna prova den och nu lyser en dum lampa som jag inte kan få av utan instruktionsmanualen och den har jag inte orkat ta fram så det lär nog dröja innan jag kan visa fram något… /Malin

Jag var också på väg att somna men var till sist ändå med hela matchen, 3-1 till Barcelona. Som förälder och som pedagog har vi mäktigare krafter att slåss mot vad gäller älska sitt eget lag utan att hata motståndarlag och -fans etc
Lyckades också få min leksak att totalt stänga av. Den startade inte med mindre än att jag fick lov att ta ut batteriet och stoppa in det igen.Kanske funkar det även på din? Är på väg till bussen in till en fototur.

Stängt för kommentering.