Kategorier
Stockholm

Bokpaket med förhinder

Hu, vad svettigt det var att knalla genom Nackareservatet i dag. Men eleverna kämpade tappert på. X 100 var med hela vägen och sakta med säkert hoppas jag bli allt mer förtrogen med den. Nu kommer strax fem dagar ledigt och jag ska passa på att köra vad jag orkar ute på gatan. Bilden nedan är dock inte tagen med Fujin.

Iiih! Inte DÄR!!! En favvodocka i repris.

En kompis vill köpa ett ex av min bok ”Fotospår” och då det var någon slags rabatt om jag beställde minst fem, gjorde jag just det. Beställde fem. Och nu har de anlänt till Sverige och till och med Stockholm. Det ligger en liten lapp från UPS att de varit här men att jag inte var hemma. Satans trassel det där, jag jobbar ju så inte sjutton kan jag vara hemma kl 14.45 och vänta på ett paket. Få ringa dem i morgon och se hur vi ska göra. Senast kunde jag ju hämta paketet på Pressbyrån, eller om det var Konsum. Ingen panik i och för sig, ska träffa kompisen nästa fredag först.