Kategorier
Stockholm

Skolavslutning

Skolavslutning och mina elevers första skolår är till ända. Presenter, blommor och kramar som sig bör. Och en svettlackande stund ute på skolgården under avslutningsprogrammets genomförande. De flesta av mina elever kommer till sommarfritids nästa vecka, sen börjar de troppa av på första riktiga sommarlovet. Gillar att hinna önska dem ett skönt sommarlov under ordnade former. Härliga ungar!

En skakande skildring

I kväll blir det en sittning på Svejk, med Pragerschnitzel och någon tjeckbira. Träffar några gymnasiekompisar, vi har ett par träffar varje år. Trevligt! En av lirarna är till och med en barndomskompis sen ettan. Vi har gått i samma klass i 12 år! Och en annan har den goda smaken att köpa min bok ”Fotospår/Phootprints”.

Man börjar bli gammal! Såg att jag är tre månader äldre än Cyndi Lauper. Tycker låten kompletterar min svartvita bild.

2 svar på ”Skolavslutning”

Du har åldrats bättre, på alla sätt 😉 men musikstunden gav en trevlig flash-back. tack för den och en trevlig start på sommarlovet önskar jag dig! /Malin

Stängt för kommentering.