Kategorier
Stockholm

Liljeholmen

Visar lite bilder från en tidigare vandring i trakterna av Liljeholmen och Liljeholmsbron.

Tackade för övrigt ja till en inbjudan till Gnestaplanket den 30 juli. Till dags dato 18 fotografer som ställer ut. Kl 11 börjar det, var där!

Har ingen aning vilka bilder jag kommer att hänga. Kanske blir det färska fotografier från Manchester. Om jag tar någon bild jag omedelbart tycker är bra.

Eller en Ormingeserie? Eller…? Kommer tid, kommer råd.

Trasslade lite med Lightroom häromkvällen. Gick in i någon ircatmapp och vips var allt annat borta. Slutade med att jag importerade rubbet från backupdisken. Hoppas det inte blev något knas. Trodde jag raderat en av mina bästa bilder, ”utmaningen”, men den dök upp vid ”återimporten”. Å andra sidan är det ett halvår som försvunnit ur LR och där finns en annan av mina favoriter: ”Bakom ytan”.

Man ska hålla sig borta från sån´t man inte hajar. Det gäller i synnerhet datorer.

6 svar på ”Liljeholmen”

Kul, då ses vi i Gnesta!! Jag, Cathrine, Jessica och Mirja är bland de som hänger. Kanske kan samordna och samåka? Jag är säker på att C och jag åker bil och vi hänger år M och J som båda är bortresta. hälsar malin som fortfarande håller ställningarna trots att det blir dyrare och dyrare…

Samordna och samordna, jag har inget emot att åka bil men åker även gärna tåg. Vi får höras om detta senare helt enkelt.
Om det blir snordyrt så kom ihåg att du har en lunch innestående 🙂

Ja du bjöd ju på lunch en regnig dag då jag guidade dig på stan, kinakäk. Å Cathrine har en bira innestående, från Kulturhuset.

Äh, det var ju som tack för en fantastisk foto-intro till Sholm! Men vi kan ju alltid äta lunch ihop ändå 😉 Pust vilken pärs det var med budgivningen, känner mig helt överkörd men oj vad skönt det ska bli att få boa in sig ordentligt! Glad midsommar Matti! /Malin

Det kan vi visst, det.
Kul att det gick vägen med budgivningen. Kan tänka mig att det var en resa som tog.
Ha en trevlig midsommarhelg du med!

Stängt för kommentering.