Kategorier
Stockholm

Glassa på stan

Semester!

Åker in till stan för att komplettera reseutrustningen och förse mig med valuta. Fotoaffären på Kungsholmen och sen promenad tillbaka mot centrum och växlingskontoret på Kungsgatan. Hade nog velat ha en Epson p-7000 att lägga över bilderna på. På den hade jag kunnat grovrensa bland bilderna. Men den tingesten finns inte i lager hos de fotoåterförsäljare jag brukar anlita. Kanske kan kolla i Manchester? Så det blir nog en LaCie rugged portabel hårddisk.

Min favvoglass är Magnum Classic

Sen blir det till att provpacka. Rätt härliga bestyr egentligen, så fulla av positiva förväntningar och drömmar.

Många glassmunnar att mätta här

Det lär ska vara något svalare i Manchester. Det, också, ser jag fram emot.

 

2 svar på ”Glassa på stan”

Stängt för kommentering.