Kategorier
Stockholm

Stare

‘Stare. It is the way to educate your eye, and more. Stare, pry, listen, eavesdrop. Die knowing something. You are not here long.’ Walker Evans

Själv tjuvlyssnar jag ju gärna på samtal, oftast på bussen. Och ögonen är på skaft, det kan ju dyka upp något riktigt spännande.

Är lite ute efter ett gytter av fejor, men snyggare komponerat än i bilden ovan. Gärna bildande ett grafiskt mönster.

Här är det lilltjejens ansiktsuttryck jag fastnade för.

Sista arbetsdagen! De senaste tre dagarna har det varit en hel del ”hej då och ha en skön sommar”-kramar och det kulminerade i eftermiddags. Nu väntar fem veckors batteriladdande och uppladdning för ett nytt läsår då mina små ettor blir stora tvåor. Och jag fortsätter med min uppgift att få dem tycka att det är kul att gå i skolan, och kul att lära sig nya saker. Plus en hel del till.

För egen del hoppas jag på en bra gatufotosommar.

2 svar på ”Stare”

Ha en fantastisk resa till manchester!! Jag är barnfri 8-21 juli – om du har lust att ta en tur med kameran eller mötas upp för en bit mat eller en öl en dag när du är tillbaka så vill jag gärna höra allt om resan!! och se bilder så klart. /Malin

Stängt för kommentering.