Kategorier
Stockholm

Pass vobiscum

Sista semesterveckan för den här sommaren. Passet går ut i morgon. Pass-ar på att fixa nytt. Bara 35 minuters kö, väl framme gick det på ett kick. Foto, fingeravtryck, betala och dra.

Barn är mjuka, bussar är stora och hårda!

Tog en snabbrepa på stan. Kollade om Moskvatjejerna fått hängt på Franzéns. Nix! Det blir en snabbrunda i solen: Hornsgatan till Mariatorget, St Pauls tillbaka, Götgatsbacken och Peter Myndes ner till Slussen.

När jag kommer hem ligger Kamera&bild och Fotosidan magasin på hallgolvet. Då har jag något att bläddra i före eftermiddagsluren. Den senare ger några riktigt bra tips angående Fuji Finepix X100 och hur den bäst ska ställas in. Några saker som stört mig kunde jag via menyn eliminera.

Läste i tidningen att man redan börjat julskylta i London, på Harrod´s. På Stockholm söder börjar man vinterskylta tidigt.

Nästa inlägg kommer i morgon. Eller inte.