Kategorier
Stockholm

Hundans!

Börserna rasar i finanskrisens tecken. Har mina sparade pengar i fonder och fortsätter det så här är väl pengarna borta till nästa sommar. Tji Glasgow!

Oväntad besök, var e´ kaffet?

Den dagen den sorgen. Lägger till att börja med den här sommaren till handlingarna. Ska blir kul att börja jobba och träffa eleverna igen. Fortfarande är det buss från Gullmarsplan som gäller. I slutet av september är renoveringen av linje 19 klar.

Hmm, en hot dog vore inte helt fel!

Kollar för skojs skull weekendresor. Får då och då mejl från en researrangör av helgpaket. Kollar en resa till London. Avfärd från Arlanda fredag kväll, hemresa från Heathrow kl 6.30 söndag morgon. Känns inte så prisvärt, va! Jag vill iaf ha även söndag på mig på resemålet. Kollar Dublin julveckan. Drömmar är bra!

Snart är höstmörkret här! Hundans!