Kategorier
Stockholm

Dan före dan och regn

Har vissa små tankar på att åka in för en fotopromenad så här dan före dan (innan det är dags att börja jobba igen). Så börjar det smattra mot fönsterrutan. Ösregn! Är inte beredd att testa X100:ns bad weather-egenskaper så jag dröjer mig hemma i stället.

They shoot horses, don´t they

Läser i stället. Just nu Gertrude Steins ”Allas självbiografi”. Stein som ju är aktuell genom den lovordade gestaltning Gunilla Röör gör på Sthlms stadsteater. Flera av de böcker jag läst under sommaren har haft en särpräglad berättarstil, ett speciellt sätt att skriva. Till exempel Laura Sestrepo och”Leoparden i solen”, Charles Bukowski. När Gertrude Stein skrev utforskade hon språkets möjligheter och det är bitvis lite jobbigt att läsa. Men en regnig dag som denna…

2 svar på ”Dan före dan och regn”

Stängt för kommentering.