Kategorier
Stockholm

Städångest

På tisdag ska folk in i min lägenhet igen. Nu för en obligatorisk ventilationskontroll. Gillar inte sån´t. Har lite rörigt i lägenheten fortfarande, efter min mors frånfälle för tre år sedan som innebar ett gäng flyttkartonger i min hall och tillskott av möbler.

O offi

Gör en insats nu under söndagen, men den räcker inte till på långa vägar. Som tur är är jag inte hemma när de kommer, så jag slipper skämmas inför ventilationskontrollanten.

Tycker den här bilden kan illustrera dagens sysselsättning.

Tyvärr har jag ett jobb där det är mycket som kan vara ”bra att ha”. Någon gång. När jag har just den barngruppen som intresserar sig för sån´t. Och jag har redan nu flera kassar som åker med till jobbet. Men det börjar bli fullt där också. Har ju jobbat där i elva år nu.

Primesight

Har ett som sagt överskott på möbler och måste bestämma vad som ska slängas. Orkar inte böka med Blocket. En liten, nätt, gammal soffa ligger illa till. Den har jag lagt ner en massa timmar på att restaurera så det känns lite synd. Ett par fina stolar behöver kläs om, kommer det någonsin att bli gjort? Ett par sextiotalsfåtöljer, samma med dem. Och en snurrfåtölj i brunt skinn, hög rygg, nackkudde i skapligt skick. Den åker nog. Kanske. Har förbannat svårt för att slänga användbara saker.

Grändkeps

Beträffande mitt fotograferande är jag låg på inspiration för närvarande. Ska plöja mina fotoböcker och se om det hjälper. Har en vag idé men saknar energin att genomföra den.

6 svar på ”Städångest”

Ja du Matti, det där med hantverkare, kanske ett nödvändigt ont. Always Look on the Bright Side of Life. Jag får hoppas att du återfår din fotoinspiration eftersom det är är väldigt inspirerande för min del att följa din blogg.
/Sven

Stängt för kommentering.