Kategorier
Stockholm

Antikviteter på Söder

Det är trevligt att strosa runt på söder i Stockholm. Även om det pågår en yuppiefiering och det på vissa gator känns som det är ett kafé bakom varje dörr. Väljer ofta bort de gatorna och går de lite tråkigare, tomma, gatorna.

Rätt som det är ser man en skranglig hylla på hjul med ett gäng färgglada stolar ovanpå och strax finner ögat lite fler lattjo prylar. Ni kan skymta en sparkcykel av ett äldre datum. Piccoloskylten med pilen gillar jag också.

Fick Black+White Photography i dag, och äntligen! Det föranleder mig att publicera en färsk och grumig svartviting.

Fick f ö MacWorld och Kamera&Bild också men har bara hunnit snabbläddra i dem. MacWorld är kuligast när man har nya grejer eller nyaste versionen av programmen. Jag sitter ju med CS2 och har ingen behållning av att läsa om CS5.5.