Kategorier
Stockholm

Om trafikkaoset i Sthlm

Det lackar mot höst även om det fortfarande är varmt på dagarna. Mest märks det när jag väntar på bussen och ställer mig i solen. Så sent som förra veckan stod jag i skuggan.

Kö till Fight centre, Slussen

Avskuret, kringskuret, omskuret (?) lejon

Fotograferar en del även under veckorna, men då på jobbet. I tisdags plåtade jag skolans kamratstödjare och annars dokumenterar jag verksamheten i mina klasser och på fritidshemmet där jag jobbar. I dag porträtteckning respektive smörknivsslöjd.

T-time

Börjar annars bli bekymrad över trafiksituationen i Sthlm. Läste ngn krönika som satte fotgängaren överst bland trafikanter, följd av cyklisten, beroende på hur mkt plats de tar i trafiken. Därnäst kom kollektivtrafiken och sist privatbilismen. Skulle alla åka bil, skulle ingen komma någonstans i morgontrafiken. Men istället höjer alliansen priset för kollektivtrafiken. Å andra sidan, det skulle vara svårt att få plats med alla om alla ställde bilen hemma och tog bussen in till tunnelbanan. Både Slussens och Gullmarsplans bussterminaler är för länge sedan överbelastade och det är köer upp till tunnelbanan vid Slussen respektive ner till densamma vid Gullmarsplan. Fruktansvärt jobbigt att ta sig fram om man reser i motsatt riktning!

2 svar på ”Om trafikkaoset i Sthlm”

De första två bilderna gillar jag bäst idag 🙂
Jag har aldrig sett så mycket folk vid Affes hylla………
Hälsar /Claes

Det händer då och då att det är nå´t på gång inne på Fight centre och då ringlar sig kön utanför på Affes hylla och ner till tågperrongen.

Stängt för kommentering.