Kategorier
Manchester Stockholm

Min bästa bild?!

Vet inte om ni känt det någon gång. Att ni tagit kanonbilden! Det har ni säkert! Och när ni visat upp den har ni med all sannolikhet även inhöstat välförtjänt beröm för bilden. Vilket glatt er och stärkt ert självförtroende. Men har ni nånsin tagit en riktigt bra bild, som ni varit riktigt, riktigt nöjd med och visat upp den – utan att få ens en kommentar? Den bild jag var mest nöjd med från min Manchesterresa är en bild av det senare slaget. La in den i Svartvitt-poolen, 22 tittade, ingen kommenterade. Visserligen var det under sommaren, men ändå. Nu blev jag varken arg, ledsen, besviken eller ens förvånad. Anade nog att jag riskerade att stå ensam i min förkärlek för den här bilden. Har studerat en massa fotografer/fotografier, i bokform och på utställningar, och fått mina egna referensramar. En egen smak, helt enkelt. Så även om det är roligare att få många kommentarer, så gör det mig inte så mycket om de uteblir. För mig räcker det att jag är nöjd med bilden.

Bilden jag talar om kommer här och inom referensramen finner ni Robert Adams.

Yankee flag, car & boy

Ni får gärna kommentera om ni vill 🙂

4 svar på ”Min bästa bild?!”

Hmm, jag ser ingen kanon, men jag gillar bilden 🙂
Hälsar /Claes

P.S. Jag skrev samma kommentar här igår, men det bidde tydligen ingenting…..

”Min bästa bild” ? Inte är det lätt att fånga den stora publiken fast än man tycker sig att man fått till en lyckad bild. Visst känns det bra att bli uppmärksammad när man tycker sig fått till den där lyckade bilden. Men man får vara glad åt det lilla som ges. Själv skulle jag vilja kunna ge mera konstruktiva kommentarer än bara att bara tycka bilden är bra,bra komp och bra gråskala m.m därav blir kommenterandet lidande. Ibland skulle jag nästan vilja ha en gilla knapp 😉
Ang bilden här ovan, så är det en av många lyckade bilder från Manchester. Hade det inte varit reg skyltarna skulle det lika gärna varit over there.
Ha det bra Matti//Sven

Tack Sven! Mitt bildseende har ju formats efter de fotografer och fotografier som har kommit i min väg. Just den här bilden tycker jag påminner om något amerikanen Robert Adams kunde ha tagit. Trots att den är tagen i Manchester.

Stängt för kommentering.