Kategorier
Stockholm

Karin Broos på Sven-Harrys

Funderar fortfarande på varför jag gör det här. Skriver blogginlägg, på blogginlägg. Det kan ju inte vara för antalet kommentarer. Kanske för de få besökare jag har? Så kan det vara.

Tredubbel siluett

Tar mig upp till city även i dag. Kollar efter Sthlms auktionsverk i Gallerian, det låg ju där en gång. Men inte nu. Kollar på iPhonen, de håller till på Östermalm. Och dit går jag inte. Inte i dag.

Läge för shopping?

Cityliv

Fortsätter till Hötorgsloppisen och rotar runt några varv. Kul blandning av skräp och fantastiskt. Ser några härliga karaktärer. Siktar sen på Sven-Harrys. Måste ha kontrollstationer för att funka.

Trio på loppis

Sven-Harrys ställer Karin Broos ut ”Speglingar”. Riktigt bra! Läs mer om utställningen här, och har ni tillfälle, gå och se!

Karin Broos – Hero

Strosar sen i kanten av Vasaparken mot St Eriksplan och tunnelbanan.  Tar några bilder i och utanför tåget.

Dam i t-banan

Jaha, det blev lite bilder i dag också. Hoppas ni hade behållning av dem såväl som av texten.

4 svar på ”Karin Broos på Sven-Harrys”

Kanske jag är lite svag med att kommentera såväl din blogg som bilder på FS. Men jag följer din blogg med stor behållning både i text och bild.
Bild 1 fastnade jag för, gillar siluetterna som speglar sig.
/Sven

Är inte särskilt bortskämd med kommentarer. De är kul att få, men det kan ju inte vara det som håller mig i gång för då hade jag ju lagt av. Skulle nog räcka med att jag visste att det var en kärna av besökare plus strögäster, och det är nog så det ser ut.

Stängt för kommentering.