Kategorier
Stockholm

Street art

Att jobba med ungar är skitkul, men slitigt. De är så många, klasserna så stora, nuförtiden. I går hade jag planer på att gå på vernissage på Moderna, Turner&Hootch eller vad det nu var, men jag orkade inte. I kväll var det vernissage på CFF, men det pallade jag inte heller. Får kolla respektive utställning under helgen istället.

Surrade ju lite om att plåta fotboll, Djurgår´ns U19. De spelade i lördags men jag stannade hemma hela dagen. Nu på lördag spelar de igen och kanske testar jag då. Ambitionen är inte att ta bra sportbilder utan att försöka hitta vinklar och plåta skeenden, gärna lite abstrakt.

Från Hjorthagen är det nära till Värtahamnen eller om det är Frihamnen. Whatever. Området har funnits på min lista ett par år nu. Är nyfiken på att se vad jag hittar där. Kanske inte så mycket gatufoto, men det kan kvitta. Ooops! Läser just att matchen spelas på Kristinebergs IP och INTE Hjorthagen. Då blir det inget hamnbesök utan lufs på Kungsholmen istället.

Söndagen börjar sannolikt på Hötorgets loppis igen. Därefter tar jag mig nog tillbaka till Söder. Det var ett tag sedan jag lufsade runt där. Sådär ja! Planer, planer! Och ett sätt att försöka sätta lite press på mig själv.

2 svar på ”Street art”

Gillar den första bästa idag, där färgen på hennes halsduk matchar texten på väggen.
Hälsar /Claes 🙂

Stängt för kommentering.