Kategorier
Stockholm

Det ordlösa skriet

Utvisningen av svårt dementa Ganna Chyzhevskas till Ukraina stoppades sedan domstolen beslutat om så kallad ”inhibition”. Fallet tas nu upp av Europadomstolen som förhoppningsvis ser till att knäppa migrationsminister Tobias Billström (M) på näsan. Maken till o(M)änsklighet har knappast skådats!

Flera partier inom Alliansen vill nu ändra lagen så att fler äldre får stanna. Men inte Billström:

– Jag ser ingen anledning till det, säger han till Aftonbladet.

Say no more!

Gårdagen började annars trevligt, grannens lillkille höll artigt upp porten när jag var på väg ut. ”Tack så mycket”, sa jag. ”Varsågod”, sa han.

Regn större delen av dagen och vid Slussen sipprade vattnet upp ur brunnarna påminnande om klimatförändringarnas hot om framtida översvämningar.  En bra eftermiddag att besöka Fotografiska. Såg Nick Brandts vidunderliga bilder från Afrika. Tyvärr är både djuren och deras miljö hotade, läs mer här! Såg så klart även Helen Levitt en gång till. Rätt glest med besökare så jag kunde äntligen förhöra mig om restaurangens ölsortiment och som jag redan förstått var det klent. Men tjejen jag pratade med skulle framföra mitt önskemål om att ta in åtminstone någon ale. Tog en espresso för en tjuga vilket med utsikten i beaktande måste sägas vara ett konkurrenskraftigt pris.

Gick sen inte att ta sig förbi bokhandeln utan att köpa en fotobok, jag fick med mig Dennis Hopper, Photographs 1961-1967. TUNGT!

2 svar på ”Det ordlösa skriet”

Jag gillade Nick Brandts bilder, härliga!
Dennis Hoppers bok såg verkligen TUNG ut, jag måste ta en titt på den nästa gång.
Hälsar /Claes 🙂

Somnar man med Hoppers bok över sig lär man inte vakna mer 🙂 Ska du kolla på en bok, tycker jag du ska kolla ”Street seen”! Såg att Fotografiska hade den nu. Jag gillar den mycket.

Stängt för kommentering.