Kategorier
Stockholm

Vinter, Klara strand

Vet inte vad som är värst denna lördag, ischiasen eller utebliven Dagens Nyheter. Bara att dra något gammalt över sig, vilket jag gjorde och jag sov vidare till klockan 11.

För ett tag sedan gick vi över till vintertid. Den riktig vintern får vi kanske vänta på ett tag till, men åtminstone en vit jul vore ju trevligt.

Vinter, Klara strand

Personligen gillar jag tydliga årstider. Med andra ord får det gärna komma rejält med snö, låt säga första december, men sen ska den bort till mitten av mars. Minns från min barndom att vi gick ut och spelade fotboll på barmarksfläckarna efter mina födelsedagskalas som hölls kring 19 mars, beroende på veckodag.

I övrigt är jag mest nyfiken på om ”the Anonymous” lyckades släcka ner Facebook.

2 svar på ”Vinter, Klara strand”

Jag gillar också årstidernas skiftningar och de olika utmaningar de kommer med.
Sen kan jag ju inte låta bli att kommentera här. Jag menar betong och bro……..
Hälsar /Claes 🙂

Stängt för kommentering.