Kategorier
Stockholm

Fotomässan, here I come!

Ser att det i bloggarna diskuteras huruvida Fotomässan ska besökas eller avstås ifrån. Jag ska iaf dit, har redan köpt biljett. Lördag är det som gäller! Ska nog slå på stort och hänga av mig vinterjackan i garderoben. Minns att jag gått omkring och svettats vid tidigare tillfällen. Det är inte bekvämt och förkortar vistelsen onödigt rätt mycket.

Porträtt, Hötorgsloppisen

Det brukar finnas bra utställningar att kika på, böcker att köpa. Fick med posten någon slags rabattkupong på fotoböcker att utnyttja på mässan. Om nu inte kassan försvinner i något slukhål hos tandläkaren nu på morgonen. Tyckte mig läsa att Magnus Wennman (han med de sista tanterna) skulle hålla ett seminarium om sitt fotograferande och kanske orkar jag sitta still i de 45 minuter det skulle ta.  Jag ser fram emot fotomässan!

6 svar på ”Fotomässan, here I come!”

Teckenspråket bakom TANTEN (apropå) kunde varit värre ,- )
Och mer apropå, så är det synd jag inte hinner kolla in De sista tanterna. Men egentligen så tycker jag nog inte det verkar vara någon överhängande fara för att tanten som sådan hinner försvinna innan jag gör det. En tant kan ju se ut på mer än ett sätt.
Jag tycker du gör rätt i att slå på stort på lördag. Ingen hit att svettas ner nya jackan!
/Tim

Lite sten, sax, påse kan vara bra att ta till när det börjar nypa i kinderna!
Tanterna finns i bokform också, ask your local Santa 🙂
Lördag, hoppas jag sover bra.

Jag tänkte också satsa på lördag om jag har frisknat till då.
Hänga av sig jackan i garderoben kan starkt rekommenderas.
Jag tror inte på att det är de sista tanterna, jag vet en hel del som är på gång………
//Claes 🙂

Vi får hoppas på ett raskt tillfrisknande till på lördag.
Tanter kommer det alltid att finnas, det är väl snarare deras situation, deras livsvillkor, som aldrig (ska man aldrig säga) återkommer. Dvs där mannen inte gjorde ens fem knop i hushållet.

Garderoben blir nog det första i turordningen, det är ju inte någon direkt höjdare att gå och svettas i vinterpälsen. Får se om man hänger på låset i morgon. Seminarierna brukar alltid vara trevligt, så man får kika vad som kan locka mest. Sedan kommer jag kolla in ny Fuji X 10:an och se om kan lockas till ett köp.
Ha en fortsatt bra kväll.
/Sven
ps. gick det bra hos tandläkaren

Garderob blir det, det är väl mest alla grejer man har i fickorna som måste hitta en tillfällig plats under mässbesöket.
Jasså, X10:an, ja pengar hardu ju nu. En fråga till ang det, träffade du köparen och fick pengar kontant eller via typ paypal?
Tandläkaren, inga hål i tänderna men väl i plånboken 🙂
Ha det bra i kväll, och en fin mässdag i morgon!

Stängt för kommentering.