Kategorier
Stockholm

Close-ups

Gick bra hos tandläkaren, inga hål annat än i min plånbok. Precis som tandläkaren kör jag lite närbilder då och då, men inte på tänder. Istället tänder jag ibland på de små detaljerna i stadslandskapet. Bra att ta till då man inte springer på de goda gatufototillfällena särskilt ofta.

Det här är förarhytten till en skylift. Tyckte det var spännande med kyrilliskan på hjälmen.

Rostfritt? Ännu en närbild från Hötorgsloppisen.

Detta är en slussenstolpe. På tal om Ture ser jag att de säljer semlor på Konsum här ute i Orminge. Berlin längtar jag lite till. Däremot har jag just inget förhållande till Jesus.

Läser att det är fler gatumarknader på gång i Stockholm. Stadens nu öde torg ska fyllas med liv. Blasieholmstorg är ett, Kulturhuspassagen ett annat och det stora kajområdet i Norra Hammarbyhamnen, längst in mot Skanstull, skulle kunna rymma en rätt stor helgloppis. Intressanta tankar!

Vet inte vad ni tycker om mina närbilder så jag lägger upp en gammal goding sist. Som bonus och tack för att ni tittade 🙂

Sothönan

2 svar på ”Close-ups”

Aah! Klassikern med den smygande fågeln som trippar på tå för att sedan kasta sig över sitt offer. Bra att du fick den ökände förövaren på bild, just som han närmar sig
🙂

Stängt för kommentering.