Kategorier
Stockholm

Tankar en söndag morgon

Julen är för mig nästan som vilken helg som helst. Jag menar, det går ju inte att missa att det är jul. Men det är inget jag firar. Utan det är bara en helg som under gynnsamma år ger extra lediga dagar.

Regn i Orminge i går

Min mors sista jul var den sista även för mig.

In under tak, undan regnet

Nä, lämna julen åt barnen. De vet att ta vara på den.

Ordnade med utskrifter och påskrifter av julkort i går kväll. Återstår frankering och postning. Än är det gott om tid!  🙂

2 svar på ”Tankar en söndag morgon”

Nä, det är inte lätt att veva upp entusiasmen över julen nuförtiden tiden. Jag har länge tyckt att det bästa med den här tiden på året är alla årskrönikor som börjar snurra runt nyår. Sen får tomten säga vad han vill.

Förresten – du gör väl en årskrönika du med, hoppas jag? Det skulle vara kul att se vilka bilder du väljer ut från årets linjearbete i dokumentärfotots tjänst.

Stängt för kommentering.