Kategorier
Stockholm

Slaktavfall

Dan före dopparedan. Fredag med andra ord. Och en traditionellt rätt usel bloggdag sett till besöksstatistiken. Men vem bryr sig, här pumpas in nya inlägg så gott som varje dag. På gott och på ont, kanske.

Visar ”slaktavfall”, dvs bilder jag tog i förrgår kväll och som inte kom med i första bloggposten. Ytterligare några kommer senare.

Det blir mycket döda ting i bilderna , de levande blir det med långa exponeringstider inte mycket kvar av.

Får se hur helgen artar sig. Behöver vila ut ordentligt, men det ska jag nog klara av redan på julafton. Å andra sidan är jag rätt häftigt förkyld också.

Förresten, det är Canon 5DmkII, 50mm/1,2 och 16-28mm/2,8 som gör jobbet, på stativ förstås.

4 svar på ”Slaktavfall”

Det är nog lika bra att jag önskar dej en riktigt God Jul i dag, i morgon blir det nog ingen tid över för att sitta och kika på vad som händer och sker. Och sen hoppas jag att du kryar på dig från din förkylning. Slakthuset känns lockande .
Ha det bra Matti//Sven

Förstår att Slakthuset känns lockande, med möjligheten till gratispytt liggande där på golvet 🙂 Har ett gäng julöl på vänt i kylen, men förkylningen dämpar suget denna kväll.
Ha en riktigt skön jul du också, Sven!

Det blir vad det blir, kvällsfotot. Förkylningen är skum, nu känns det helt ok, sen vaknar jag väl i morgon bitti alldeles tjocksmetig i bihålorna.
Ha en God Jul, Claes, och tack för alla trevliga kommentarer 🙂

Stängt för kommentering.