Kategorier
Manchester Stockholm

Dagen efter

Hoppas ni överlevde gårdagen. Själv gick jag genom årets bilder, i första hand för att hitta ”årets bilder” men också för att få en känsla av vad jag sysslat med under 2011. Och det är ju en blandning av fult och snyggt. Jag har en dragning åt det svarta, blurriga, brusiga, oskarpa.

Har precis hunnit fram till mina manchestermappar. Ta mig sjutton om jag inte ska göra en bok av mina manchestervandringar, ”Mancunian Walkways”. Vet dock inte riktigt om bilden nedan kommer med. Kanske är den för ekivok? Å andra sidan poserade de villigt för mig, så bilden är ju godkänd. Även om en viss berusning kan ha fördunklat omdömet.

Tog bilden redan första kvällen så det blev en bra start på manchesterveckan.

Sen fixade jag två nya sidor här på Fotospår, en med mina bilder från hötorgsloppisen och en med slussenbilderna. Kolla gärna!

I övrigt läste jag FOTO, Aperture och Black+White Photography. Kalle Anka hann jag inte med.
På tal om Mancunian Walkways, Gary Moore och Phil Lynott gjorde ju Parisienne Walkways.

En oöppnad julklapp från Tim T surfade upp ur djupet på mitt soffbord. Och det var vad jag hoppades, ett av hans fina foton! Inramat och fint.