Kategorier
Stockholm

Tre fotografier 2011

Vid en genomgång av mina fotografier upptäcker jag att jag nog inte har några ”årets bästa” utan endast bilder jag tagit 2011 som jag tycker om. Inga kioskvältare sett till antalet kommentarer men personliga favoriter. Och det är viktigare!

Once a Champ, always a Champ

Poster&MC

Målmedvetet mot strömmen

Det kommer flera 2011:or under veckan.

I övrigt försöker jag förbättra sidan och är främst ute efter en bildspelsfunktion. Men dels är jag inte tillräckligt kunnig för att veta var jag ska klistra in vilken kod, eller så fattas det PHP-minne (?). Suck! Minns med förskräckelse senast jag försökte något slikt. Då tog det en vecka för supporten att få igång sidan igen, och ett par bloggposter var då borta.

Fick svar från supporten, jag måste uppgradera till företagspaketet för att få mer PHP-minne: ”när du har uppgraderat dig till Företagspaketet så kan vi lägga över dig på Apache sen, samtliga linuxwebbplatser på ditt konto kommer få ungefär en timmes nedtid.” Ursäkta, ”en timmes nedtid”? Vad sjutton är det?

Försökte aktivera ett annat bildspeltillägg, men då visades inga bilder på någon av mina sidor!

Missa inte mina nya sidor, Hötorgsloppis respektive Slussen, Stockholm! Innan jag aktiverat något nytt tillägg 🙂