Kategorier
Stockholm

Fotografporträtt 2011

När jag besöker fotoutställningar tar jag ibland, inte alltid, en bild på den utställande fotografen. På vissa vernissage, till exempel på Galleri Kontrast, kan det var svårt att lista ut vem det är, och sen komma åt och fotografera. På andra är jag ibland ende besökaren och då är det ju lätt att be att få ta ett kort. Anders Petersen plåtade jag när han besökte Fotografiskas ettårsjubileum.

Carl Lindhe

Joe Hutt med familj

Karl Robert Pettersson

Anders Petersen

Keld Helmer-Petersen

Eva-Teréz Gölin. Hon fotograferar så klart, men gör också en del annat. Ser på Fotosidan att hon tillsammans med fotografen Anders Petersen kör en workshop i Aten. Lite kul då att jag har plåtat båda två i år!

Missa inte mina nya sidor, Hötorgsloppis respektive Slussen, Stockholm!

4 svar på ”Fotografporträtt 2011”

Det var roligt att höra 🙂 Det var roligt att ta dem efter att ha fått en liten pratstund (utom Anders P, som jag inte pratade med, och inte Keld H-P heller förresten).

Stiliga porträttbilder Matti.
Kikade igenom dina härliga bilder från Hötorgsloppisen.
Får väl passa på att önska dej ett gott slut och ett Gott nytt foto år.
/Sven

Tack så mycket Sven! Var ett par veckor sedan jag var på Hötorget, väntar på sämre väder.
Ha en härlig nyårafton och ett jättebra 2012.

Stängt för kommentering.