Kategorier
Stockholm

En ängel i Gamla stan

Julen är ju en religiös historia, jesusbarnets födelse och allt det där. Men det har firats julblot, jólablót eller midvinterblot, julofferfest även, och vi har haft små grå gårdstomtar långt innan Santa Claus dök upp och kommersialiserade det hela. Jenny Nyström satte röd färg på dem.

Mycket snack, ville mest få en anledning att publicera nedanstående bild som tack vare felexponering blev till en ängel.

Som det kan bli!

Det kan komma ett inlägg till senare men jag vill passa på att önska all Fotospårbesökare ett Gott Nytt År. My stats tells me I have some foreign visitors to my blog. I don´t know if I should believe it or not, but Happy New Year to you too!

4 svar på ”En ängel i Gamla stan”

En liten ängel är hon helt klart oavsett ljusfenomen eller inte.
Ibland blir det bara såå bra.
/Sven

Stängt för kommentering.