Kategorier
Stockholm

Paradise sounds nice (Kvällsfoto Gamla stan/Slussen)

Goda NIMBY-argument (läst i DN 2/1 2012):  ”Hur kan det komma sig att de flesta nybyggnadsprojekt sker söder om stan? Finns det fler gröna ytor att skövla där? Varför planeras inga storbyggen i Djursholm? Där finns många gröna ytor (för er som inte varit där).”

Mitt favoritställe för öl, med specialavdelning för porter (ja de har ett wine room också), ska strax öppna ett whisky paradise också. Förutom ett gott whiskysortiment kommer där att finnas cirka 200 sorters öl, de flesta av IPA-typ. Kan det bli najsare?! Sen blir det en fråga om var i stan det öppnar.

Som ni ser blev det en kvällssväng efter jobbet. Triggern var ett nödvändigt köp av batterier till min bankdosa. Väl inne var det ju bara att hänga Fujin runt nacken och börja skjuta. Kvällsfototuren gick från Stockholm City till Slussen. Men det blev inte de bilder jag sökte och hur jag ska finna dem vet jag inte.