Kategorier
Stockholm

Lustigheter

Min bankdosa upprepade sitt nödrop vid ganska täta intervaller för ett par veckor sedan: ”batterierna snart slut”. Varvid man så klart införskaffar nämnda batterier. Sen dess har dosan spunnit som en katt, inte ett pip om förestående soppatorsk. Ungefär som gamla dammsugaren, fast tvärtom, man köper hem nya påsar och när man petat in den första så är maskinen stendöd.

Har, eller hade, en blogg på Blogger. Statistiken var så skum att jag misstänkte att det nog inte var någon levande människa som kikade in utan att det var någon slags automatgenererad historia.  Skrev i sista posten: no comments, no blog! Trots att det gått över en månad sen dess, tickar statistiken vidare. Hade 18 views en dag, men fortfarande inte en endaste kommentar.

4 svar på ”Lustigheter”

Många tittar på bloggar ungefär som tavlor. ”Se men inte röra”, typ. Jag kan lätt räkna mig som en sån, jag följer ett otal bloggar för att jag är intresserad av att läsa, och jag kommenterar rätt sällan på hela taget… så 18 tittar nån dag utan minsta kommentar känns inte vansinnigt konstigt, ärligt talat.

Men se, med lite provokation gick det att locka fram en kommentar ur mig 😉

…och den tackar jag för 🙂 Men Blogger-bloggen är så skum, jag hinner precis publicera ett nytt inlägg innan det tickar in en trea views, och de kommer tre i taget, så det känns som om det är någon maskin som sköter det hela. Och faktum är att jag inte fått en enda kommentar någonsin på den bloggen! Här på Fotospår kan jag ha 30 besök utan att få en enda kommentar och det är okej när jag vet att det är verkliga människor bakom tittarna. Men även här är det lite mystiskt för jag har två olika statistikgeneratorer och de visar inte samma besökssiffror och den ena påstår att jag har supportrar i såväl Ukraina som Vietnam, och det vete fan…

Även jag kanske läser mer än kommenterar. Att följa din blogg har nog blivit en självklarhet alltid lika trevliga inlägg med intressant läsning och fina bilder dessutom. Ang blogg besökare. Har själv en blogg (http://fotokontrast.blogspot.com) inte mycket för världen, och inte en enda kommentar. Jo gumman var in i början och plitade ned något. Besökare från Ryssland,Estland och någon hemma vid, jag bara undrar.
Men lika glad är jag för de…
Ha en bra helg.
/Sven

Vad Fotospår beträffar har jag inga klagomål på mina besökare men när det sitter någon maskin och skickar statistik är det rent bedrägeri.
Ha en kanonhelg!

Stängt för kommentering.