Kategorier
Stockholm

11 juni, årets slappaste dag?

11 juni, årets slappaste dag? Påstår i alla fall kvällstidningen. Rena larvet om ni frågar mig! Har ju mitt varannan dags gatufotoschema att hålla mig till. Rullade runt på vardagsrumsmattan i ett kort nappatag med latmasken, ”jag var ju ute och plåtade natur igår”. Sen var det bara upp och iväg.

Du är söt! 11 juni, en dag för uppmuntran (You´re sweet!)

Dagens idé var Götgatan fram och tillbaka. Kolla skyltfönster efter användbara detaljer. Lite hittades väl, men det hela blev lite klichéartat i allafall. Men, trevligt att komma ut och röra på sig. Dagarna skulle bli så långsamma annars.

Hetast i sommar! 11 juni, en dag för uppmuntran (Summers´ hottest)

Har förvisso en massa olästa böcker hemma, men de lockar inte. Och läsning är ett nyttigt sätt att slå ihjäl tid på. Kikar därför in i pocketshoppen och hittar Haruki Murakamis ”Fågeln som vrider upp världen”. Har i flera kortintervjuer läst svaret på frågan: vad läser du just nu? ”Haruki Murakami”! Tjejen i kassan sa också: ”Den är jättebra!” Återstår att se.

Details

Var lite sugen på att inmundiga ytterligare lite motmedel mot reumatism. Men nästa flaska rosé får vänta tills på fredag då den kan passera som fredagsmys. Köpte istället kaffebönor att mala eget färskkaffe av, för att motverka: prostatacancer, demens, Alzheimers, depression, utveckling av diabetes, inflammation, astma för att nu nämna några åkommor jag googlar fram. Reumatismbekämpningen får anstå!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012