Kategorier
Stockholm

Gnestaplanket 2012

Gnestaplanket 2012

Sitter uppe till kl 01.50 och kollar på invigningen av London-OS. Alltid roligt att se vad arrangörerna hittat på. Gillade musikavsnittet med tjej-kille-finner-varandra och James Bond som hämtar the Queen på Buckingham Palace och sen ”hoppar” från en helikopter över olympiastadion.

Ingen OS-invigning men ändå!

Fem timmars sömn senare imponerar jag stort på mig själv genom att skutta upp och hinna med 9.12-pendeln mot Gnesta. Hamnar i samma vagn som Affe J, Mats A. och Bernt C. Träffar fler bekanta i Gnesta, Malin J, Cathrine W., Staffan,  Jimmy D. samt utställningsgeneralen Bengan Björkbom.

Före detta Situation Stockholm-försäljaren John-Arthur Ekebert var en av många inbjudna fotografer. Nyligen ställde han ut på Galleri Kontrast, ”Bildens röst”, och köper ni senaste numret av Situation Stockholm, kan ni läsa mer där, och/eller besök www.ekebert.se.

Kameraloppis, nytt för i år,och en massa fin fotografi.

Micke Berg och Lars Epstein, DN-fotografen, ställer ut bilder även i år.

Stannar dryga två timmar innan jag vänder tillbaka mot stan. Har med mig en bild men hänger inte upp den eftersom jag bestämt att inte stanna i Gnesta så länge. Sammanfattar jag Gnestaplanket 2012 lite snabbt så handlar det om bra fotografi och trevliga samtal med andra fotografer, gamla bekanta såväl som nya bekantskaper.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2012

7 svar på ”Gnestaplanket 2012”

Kul att se dig också! Och beträffande bloggen är du inte ensam om att läsa den dåligt, det delar du med i stort sett hela världen 🙂 En genväg till bättring är ju att prenumerera, finns ett formulär uppe till vänster.

Jag tittade dit under eftermiddan… tyvärr var jag där rätt kort tid, hade min inte fullt så intresserade bror med mig, han blev lite otålig efter att ha ögnat igenom alla bilder snabbare än jag kunde förmå…

Apropå prenumeration, själv prenumererar jag via RSS, tyvärr syns det nog inte så värst i din statistik kan jag tänka…

Förr förra året kollade jag bilderna mellan vändande tåg, på knappt en halvtimme. Var inte sugen på två timmar i Gnesta. I år hade jag fler att snacka med så två timmar gick fort.
Trevligt att höra att du prenumererar via RSS. Betr statistik så är det så klart kul med höga siffror, men jag märker att jag snabbt anpassar mig till dalarna i densamma. Och varken frekvens eller innehåll påverkas av eventuella låga siffror.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: